Vintage line badkamer

Voeg warmte toe aan je badkamer

Het is weer winterseizoen en er is niets heerlijker dan na een lange werkdag thuis te komen in een gezellige, warme badkamer waar je volledig kunt ontspannen. Om je op weg te helpen, delen we graag enkele handige tips om jouw badkamer om te vormen tot een knusse en warme ruimte.

Een warm bad

Met de naderende winter is het tijd voor een weldadig bad! Overweeg bijvoorbeeld een bad van het merk Duravit; hier vind je een uitgebreide selectie, variërend van strak en recht tot ovaal of met afgeronde hoeken. Door een kaars aan te steken en weelderige, zachte handdoeken op te hangen, breng je een heerlijke warmte in je badkamer tot leven.

Vintage line badkamer
Vintage line badkamer
Vintage line badkamer

Ontspannen met Rainfinity

Als er geen ruimte is voor een bad, is een warme douche natuurlijk ook enorm ontspannend! Hansgrohe heeft de doucheserie Rainfinity ontwikkeld, met drie unieke straalsoorten die deze Rainfinity zo speciaal maken. Het bijzondere zijn de zachte stralen met omhullende microdruppels. En wanneer je na zo’n heerlijke douche in een warme badjas stapt, is jouw warme oase helemaal compleet.

Easy Drain

De kleur brons is perfect om je badkamer een warme ambiance te geven. Deze tint kan op verschillende manieren worden toegepast, bijvoorbeeld in de vorm van een douchegoot. Easy Drain biedt een douchegoot in bronskleur die een warme sfeer aan jouw badkamer geeft.

Met deze tips wordt je badkamer enorm warm en sfeervol. Laat de winterdagen maar komen!

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?