Badkamerproject familie Treep

Voor de familie Treep uit Vroomshoop hebben we eind 2023 een uitgebreide renovatie van hun badkamer afgerond, waarbij we met zorgvuldige aandacht voor detail en hoogwaardige materialen hebben gewerkt. De transformatie omvatte de installatie van state-of-the-art voorzieningen en luxe elementen, waardoor de badkamer een oase van modern comfort en stijl is geworden.

Om te beginnen hebben we een gloednieuwe Sunshower geïnstalleerd, waardoor de familie Treep nu kan genieten van de voordelen van infraroodstraling tijdens hun dagelijkse douche-ervaring. Dit niet alleen voorziet in ontspanning, maar draagt ook bij aan een gezonde levensstijl.

Voor de opbergmogelijkheden kozen we voor het Evolve badkamermeubel, dat niet alleen functioneel is maar ook een eigentijdse uitstraling aan de ruimte geeft. De combinatie van praktisch nut en visuele aantrekkingskracht zorgt voor een goed georganiseerde en aantrekkelijke badkamer.

Het Xenz bad werd zorgvuldig geselecteerd om een luxueus tintje toe te voegen aan de ruimte. Met zijn comfortabele ontwerp biedt het een plek van rust en ontspanning, waardoor het baden een ware verwennerij wordt. De keuze voor zwarte diamant tegels creëert een stijlvolle en eigentijdse sfeer. Tevens hebben we een KS plafond geïnstalleerd.

Het resultaat van deze renovatie is werkelijk prachtig, waarbij moderne gemakken naadloos samengaan met tijdloze stijl, waardoor de badkamer van de familie Treep nu een ware blikvanger is binnen hun woning.

Ben jij ook tevreden met onze service? Laat het ons weten!
Project Familie Treep
Project Familie Treep
Project Familie Treep
Project Familie Treep
Project
Project

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?