Reviews

Hieronder vind je enkele reviews van voorgaande klanten van Baderie Ter Harmsel waarvoor wij mooie nieuwe badkamers mochten plaatsen. Ben jij ook tevreden met onze service? Wij ontvangen graag jouw ervaring via het formulier onderaan de pagina.

Reviews

Voor de familie Dollen mochten wij een mooie badkamer maken. Hun reactie? Goede service en echt vakwerk!

Project Familie Dollen

Voor de familie Schoolkate mochten wij een mooie badkamer maken. Hun reactie? Elke ochtend weer een fijne start van de dag!

Reviews
Reviews

Reviews

Voor de familie Veldhuis mochten wij een mooie badkamer maken. Hun reactie? Een Geweldige badkamer, echt vakwerk!

Voor de familie Zijtveld in Nijverdal mochten wij deze mooie badkamer opleveren!

Reviews
Reviews
Project Familie Treep

Voor de Familie Treep in Vroomshoop hebben we de hele badkamer vernieuwd. We hebben een nieuwe Sunshower, een Evolve badkamermeubel, een Xenz bad, zwarte diamant tegels en een KS plafond geïnstalleerd. Het resultaat is prachtig en combineert modern comfort met stijl.

Project Familie Treep

Voor een familie in Rijssen mochten wij een mooie badkamer realiseren! Met een Douche WC van Geberit, badkamermeubel van Primabad en kranen van Regn.

Reviews
Reviews
Reviews

Voor de familie Klein Nagelvoort uit Goor mochten wij een gave badkamer creëren! Een mooie en vooral erg complete badkamer! De inbouwkranen zijn van Regn. Het strakke badkamermeubel is van Primabad en de accessoires van Loooc en Clou. Bovendien is de familie iedere dag fris en fruitig dankzij de SunShower.

Reviews

Wij mochten een mooie badkamer maken voor de familie Egberink. Het resultaat? Een stoere badkamer met diverse grijstinten. Door het gebruik van de verschillende type tegels is er een heel gaaf afwisselend beeld gecreëerd!

Egberink
Reviews

Deze badkamer mochten wij opleveren in Zuna. Trots op ons werk!

Reviews

Ben je tevreden?

Laat het ons weten, we horen het graag!

    U kunt indien gewenst ook zelf foto's hieronder uploaden (let op: maximaal 2 mb per foto)

    Chat openen
    Heb je een vraag?
    Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?