Reviews

Hieronder vind je enkele reviews van voorgaande klanten van Baderie Ter Harmsel waarvoor wij mooie nieuwe badkamers mochten plaatsen. Ben jij ook tevreden met onze service? Wij ontvangen graag jouw ervaring via het formulier onderaan de pagina. Wil je ook mooie foto’s van jouw droombadkamer? Wij sturen vrijblijvend een fotograaf langs!

Reviews

Voor de familie Veldhuis mochten wij een mooie badkamer maken. Hun reactie? Een Geweldige badkamer, echt vakwerk!

Voor een familie in Rijssen mochten wij een mooie badkamer realiseren! Met een Douche WC van Geberit, badkamermeubel van Primabad en kranen van Regn.

Reviews
Reviews
Egberink

Wij mochten een mooie badkamer maken voor de familie Egberink. Het resultaat? Een stoere badkamer met diverse grijstinten. Door het gebruik van de verschillende type tegels is er een heel gaaf afwisselend beeld gecreëerd!

Voor de familie Klein Nagelvoort uit Goor mochten wij een gave badkamer creëren! Een mooie en vooral erg complete badkamer! De inbouwkranen zijn van Regn. Het strakke badkamermeubel is van Primabad en de accessoires van Loooc en Clou. Bovendien is de familie iedere dag fris en fruitig dankzij de SunShower.

Reviews
Reviews

Ben je tevreden?

Laat het ons weten, we horen het graag!

    U kunt indien gewenst ook zelf foto's hieronder uploaden (let op: maximaal 2 mb per foto)

    Chat openen
    Heb je een vraag?
    Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?