Vakmanschap

Vakmanschap

Inspiratie opdoen is een heel mooi onderdeel van het traject naar een nieuwe badkamer. Daarna komt een nóg leuker gedeelte van het proces: keuzes maken. Spannend? Ja, op een leuke manier!

Omdat er zoveel te kiezen is, helpt een badkameradviseur van Baderie Ter Harmsel je graag. Deze Badkamermeesters zijn bedreven in het herkennen van de smaak van hun klanten en weten met de juiste vragen heel goed boven water te krijgen wat jij wil.

Bij Baderie hebben we een grote passie voor het maken van de mooiste badkamers. Onze Badkamermeesters zijn dan ook altijd op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties op het gebied van kleuren, materialen en producten. Voeg daaraan een mooie dosis creativiteit en een gedegen technische kennis toe en ze maken jouw ideëen waar mogelijk nog beter. Sterker nog, vaak komen ze al met oplossingen voordat jij een probleem ziet.

Vrijblijvend ontwerp

In een persoonlijk ontwerp komt jouw ideale badkamer vervolgens langzaam tot leven. Alle losse elementen smelten samen: van de indeling tot de vloer- en wandbekleding en van het sanitair tot de gekozen kranen en zelfs accessoires.

Hierbij krijgt functionaliteit evenveel aandacht als design, want beide zijn even belangrijk om tot een perfect eindresultaat te komen. Pas dan wordt het optimaal genieten in je nieuwe badkamer.

Vakmanschap
Ter Harmsel

Design en functionaliteit komen samen

Je zult merken dat het samenstellen van een badkamer niet alleen sfeer bepalen is. Praktische overwegingen zoals onderhoud en duurzaamheid, van deze badkamer wil je wat langer genieten. Keuzes zoals bijvoorbeeld op- of inbouwkranen heeft veel impact op de technische installatie. En wil je een bad? Dan zijn er allerlei slimme oplossingen die ervoor zorgen dat in een kleinere badkamer, toch een bad zou kunnen passen.

Zoek je echt een luxe, wellness badkamer? Ook zijn we helemaal in thuis in de verluxing van je badkamer: sunshower, whirlpools en sauna’s.. niets is ons te gek. Laat je door ons adviseren en wij garanderen jarenlang plezier van je nieuwe badkamer.

Baderie.

Het geluk zit in elk detail

Het is altijd fijn als Iemand écht de tijd voor je neemt. Die aandacht heeft voor jouw wensen en oog heeft voor details waar jij nog niet eens aan gedacht hebt. Die met een paar lijnen jouw ideeën beter maakt en oplossingen ziet voor dat jij een probleem hebt. Bij Baderie weten we al ruim 40 jaar dat je juist met die kleine dingen een groot verschil kunt maken.

Daarom zetten we net die stap extra, vanaf de eerste kennismaking tot en met het laatste kitrandje. Want pas als alles klopt word je echt blij van je nieuwe badkamer.

Ter Harmsel
Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?