Over Ter Harmsel

Over Ter Harmsel

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek is al meer dan 55 jaar een begrip in de regio Rijssen. Ter Harmsel staat met 38 medewerkers voor gedegen vakwerk en service. Onze showroom is een inspirerende omgeving wanneer je jouw badkamer volledig wilt vernieuwen of gedeeltelijk renoveren.

Je kunt je oriënteren en laten adviseren over verschillende oplossingen. Of het nu gaat om een complete badkamer, een nieuwe douche of kraan of wanneer je meer wilt weten over energiebesparing; wij staan voor je klaar.

Wij zijn o.a. werkzaam in de regio’s Rijssen, Holten, Wierden, Almelo, Nijverdal, Enter, Markelo, Goor en Hellendoorn.

Winkel

Klus je graag zelf? Ook de doe-het-zelver kan bij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek terecht. Wij hebben een winkel met een uitgebreid assortiment waar je de beste materialen tegen bouwmarkt prijzen kunt vinden. Je kunt bij ons terecht voor o.a. installatiematerialen, verlichting, verwarming, elektra, veiligheid en sanitaire voorzieningen. De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Over Ter Harmsel
badkamer

Installatietechniek

Je kunt bij ons terecht voor advies, aanschaf en installatie van sanitair, de renovatie van je toilet of de renovatie van je badkamer maar ook elektra, verwarming en klimaatbeheersing. Denk ook aan werkzaamheden aan uw meterkast, dakbedekking, gas en water en duurzame oplossingen zoals zonnepanelen. Wij staan bekend om onze deskundigheid op het gebied van installatietechniek.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?