Badkamer ontwerpen

Badkamer indelen

Bij het ontwerpen van een badkamer is het praktisch indelen hiervan erg belangrijk. Wil je een bad én een douche, past dat dan wel? En als de inloopdouche lekker ruim wordt, is een dubbele wastafel dan nog wel mogelijk? Met de 55 jaar ervaring die we bij Baderie hebben, weten we voor de meest uiteenlopende ruimtes de ideale opstelling te creëren.

Voor een badkamer met een schuin dak bijvoorbeeld zijn er allerlei slimme oplossingen waardoor je de ruimte optimaal kunt benutten. Zo kun je kastruimte of het ligbad onder het schuine deel plaatsen. Of gebruikmaken van een douchewand die op maat schuin is afgesneden. Ook als je juist een heel grote badkamer hebt is een goede indeling van belang. Zo komt een klein wastafelmeubel in een grote ruimte minder goed tot zijn recht. En het is een goed idee om te kiezen voor vrijstaande elementen of room dividers.

Wat jouw situatie en smaak ook is, bij Baderie Ter Harmsel maken we er samen met jou iets moois van. Trouwens: ook achter de tegels wordt alles goed uitgedacht, zoals waar het leidingwerk komt en hoe het lichtplan in elkaar moet zitten. Dat heet vakmanschap. Om je te helpen je nieuwe badkamer te visualiseren maken we ook een 3D-ontwerp. Zo kun je met eigen ogen zien wat er gebeurt als je de ene kraan toch door een andere vervangt, of wat er aan de uitstraling verandert als je een kleur of patroon in de wand- of vloerbekleding wijzigt. Door middel van virtual reality kun je ook alvast rondwandelen in je nieuwe badkamer, zodat je een nog beter beeld krijgt van hoe het straks wordt. Zo haal je het maximale uit de ruimte.

Kom langs voor persoonlijk advies

Wij nemen altijd ruimschoots de tijd voor jou

Mogen we je verwelkomen in onze showroom? Daar kijken we naar uit! Dan ga je inspiratie opdoen in onze uitgebreide showroom; daar vind je complete badkamers in uiteenlopende stijlen. Zo krijg je meteen een goed beeld van welke badkamerstijl bij je past. Krijgen je wensen al vorm? Dan zitten we helemaal klaar voor je, om een persoonlijk ontwerp te maken en jouw situatie in kaart te brengen.

VR bril
Ter Harmsel

Bij Baderie geven we daarbij evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Met onze ruime ervaring voegen we graag nog slimme oplossingen toe of kijken we hoe we stijlelementen kunnen toevoegen die het geheel nog passender maken. Met onze VR-tool bieden we je daarna de mogelijkheid om virtueel door je nieuwe badkamer heen te lopen.

In een 3D ontwerp komt dan alles samen: tegelpatroon, het gekozen sanitair, kleurstellingen, de indeling en stijlelementen. Het kijkje in jouw nieuwe badkamer! En dan weet je straks nog beter waar je voor kiest.

Kan je niet wachten? Zet dan nu de eerste stap naar jouw badkamer.

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer
  • Vertrouw op meer dan 55 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Een adviesgesprek wanneer het jou uitkomt
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?