Ter Harmsel

Ter Harmsel Installatie

Ter Harmsel best uit ruim 50 ervaren specialisten zetten we het belang van onze klanten voorop, we denken mee, bieden verrassende oplossingen en helpen je zo snel en goed mogelijk. Onze kracht is dat we op een toegankelijke manier en met veel expertise iedereen persoonlijk en volledig adviseren. Om vervolgens altijd snelle en betrouwbare service te leveren.

We willen iedereen voorzien van de beste installatie-oplossing. Of het nu gaat om het ontwerpen van een badkamer, het repareren van een CV-ketel of het aanbrengen van riolering. De klant is altijd het middelpunt. Door te luisteren naar de behoefte, zoeken we de beste oplossing.

Dit doen we alllemaal

Ons bedrijf staat voor tevreden mensen. Je kunt ook bij ons terecht voor installatie, CV-ketels, warmtepompen en duurzame oplossingen in de regio Rijssen, Holten, Wierden, Almelo, Nijverdal, Enter, Markelo, Goor en Hellendoorn.

We zijn hét adres voor al je installatiewerk

Wij zijn hét installatiebedrijf voor al je installatiewerk. Van elektriciteit tot riolering en zelfs voor de dakbedekking. We helpen je graag!

Gas, water en elektra zijn essentieel voor je dagelijkse leven én voor ons dagelijks werk. Met onze jarenlange ervaring weten we altijd de beste oplossing. We zijn goed bereikbaar, we zorgen altijd snel voor een vakkundige adviseur.

Lees meer over installatie

Ter Harmsel
cv ketel

Ter Harmsel adviseerd, installeert en onderhoudt jouw CV-ketel

Bij een (nieuwe) CV-ketel komt veel kijken. Weet je niet zeker of jouw CV aan vervanging toe is of welke CV-ketel het meest geschikt is voor jouw woning? We adviseren je graag!

Wij komen je huidige CV inspecteren om te beoordelen of deze aan vervanging toe is en welke CV dan het meest geschikt is. We beschikken over een groot assortiment CV-ketels dus er is altijd een perfecte ketel voor jou!

Lees meer over CV-ketels

Jouw woning energieneutraal maken met een warmtepomp? Wij helpen jou graag!

Warmtepompen is een nieuwe, zuinige manier om jouw woning te verwarmen en dat kan eventueel gecombineerd met verkoeling. Warmtepompen halen hun warmte uit de omgeving (bijvoorbeeld: buitenlucht). De gewonnen warmte wordt afgestaan aan de lucht het water in de woning.

Met deze elektrische verwarming wordt jouw klimaatimpact meteen een flink stuk kleiner. En als je nú een warmtepomp koopt, kun je subsidie krijgen.

Lees meer over warmtepompen

Ter Harmsel
zonnenpaneel

Wij geven advies over slimme duurzame oplossingen

Duurzaamheid komt steeds hoger op de agenda te staan, het is steeds belangrijker. Niet zo gek ook, want het is beter voor het milieu, de wereld en uiteindelijk kan het ook beter zijn voor je portemonnee. Met een aantal slimme oplossingen kan jouw woning al snel een heel stuk duurzamer worden.

Wij adviseren graag welke oplossing het best geschikt is voor jouw woning en wensen. Daarnaast kun je bij ons altijd uitgaan van een installatie zonder zorgen!

Lees meer over duurzame oplossingen

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?