Werkwijze

In 5 stappen naar jouw ideale badkamer

Je badkamer laten verbouwen is een ingrijpend proces. Bij Baderie Ter Harmsel willen we je graag hierbij helpen. Ontzorgen, noemen we dat. Daarom leveren wij complete badkamers en begeleiden we je vanaf het eerste idee tot en met de installatie. En daar houdt het niet op, want je krijgt ook nog eens 5 jaar garantie op de hele badkamer. Dat voelt wel zo fijn!

Bij Baderie beschikken we bovendien over een groot netwerk, veel ervaring en hebben we goede relaties met de allerbeste leveranciers. Dat is voor jou een extra garantie dat je goed zit. Onze werkwijze is kristalhelder. We hebben onze werkwijze onderverdeeld in 5 overzichtelijke stappen. Zo wordt het traject naar een nieuwe badkamer nog leuker. En ook mooi: gedurende het hele traject heb jij een vaste contactpersoon.

Stap 1: Inspireren

Inspiratie is waar alles mee begint. Bij Baderie inspireren we je dan ook op veel verschillende manieren. Van een eigen magazine tot complete voorbeeldbadkamers. Altijd volgens de laatste trends en vol innovaties. Bekijk ons Pinterest account om alvast wat ideeën op te doen.

badkamer
badkamer
badkamer

“Bij Baderie maken we het badkamer uitzoeken weer echt leuk; wij maken alleen jouw ideeën, nét dat beetje beter of slimmer”

Badkamermeester Baderie Ter Harmsel
werkwijze

Stap 2: Kiezen

Bij het maken van alle keuzes die bij een nieuwe badkamer komen kijken – en dat zijn er best veel – staat je eigen persoonlijke Badkamermeester voor je klaar. Hij of zij helpt je niet alleen met kiezen, maar draagt ook oplossingen aan voor als je het even niet weet. Dit alles gebeurt altijd met oog voor detail en volgens jouw eigen smaak. Want jij bent het uitgangspunt.

VR bril
Ter Harmsel
Ter Harmsel
De Baderie Badkamermeesters ondersteunen je bij het maken van de juiste keuzes.
werkwijze

Stap 3: Ontwerpen

Ook het ontwerpen hoef je niet zelf te doen: je badkamermeester verwerkt alle ideeën in een 3D-ontwerp, waarbij je in een oogopslag zelf kunt zien of de gemaakte keuzes bij elkaar passen. Of wat er gebeurt als je een kleur, tegel of bijvoorbeeld kraan aanpast. Zo weet je zeker dat het goed komt en dat je straks optimaal kunt genieten in je nieuwe droombadkamer.

werkwijze
badkamer
badkamer
De Baderie Badkamermeesters staan voor je klaar!
badkamer

Stap 4: Installeren

Dit doen andere vakmensen weer voor je. Van eventuele sloop, het aan- of verleggen van leidingen tot het perfect afkitten van het laatste randje aan toe. Ook mooi: je badkamer wordt helemaal ge-bruiksklaar en brandschoon opgeleverd, zodat jij snel over kunt gaan tot stap 5!

werkwijze
werkwijze
werkwijze
Vertrouw op 40 jaar ervaring
werkwijze

Stap 5: Genieten

De laatste stap mag je helemaal zelf doen: genieten. Spring onder die nieuwe regendouche, dompel je onder in dat mooie bad, poets je tanden bij die sfeervolle verlichting, kam je haren voor de schitte-rende spiegel… Wat je het eerst doet maakt niet uit, want je hebt alle tijd. Van jouw perfecte droom-badkamer kun je eindeloos genieten.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?