Onze badkamermeesters

Onze badkamermeesters staan voor je klaar om jouw droombadkamer te ontwerp en te realiseren. Kom langs in onze showroom in Rijssen en ontdek welke mogelijkheden er zijn.

Badkamermeesters Jacobiene

Mijn naam is Jacobiene van ’t Oever en ik ben sinds 2019 verkoopster in onze showroom. Begonnen als stagiair en sindsdien een liefde voor sanitair.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat iedere badkamerrenovatie of toiletrenovatie anders is. Samen met de klant creatief bezig zijn om de perfecte samenstelling van stijlen te vinden en toe te passen.

Ik word ontzettend blij van de reacties van klanten als alle puzzelstukjes in elkaar vallen en de nieuwe ruimtes volledig aansluiten bij alle wensen.

Ik doe mijn werk met veel plezier en ga graag samen met u aan de slag voor uw nieuwe badkamer!

Badkamermeesters Erik

Mag ik mijzelf voorstellen, mijn naam is Erik Jan Holsappel.

Met meer dan 30 jaar ervaring in sanitair zie ik elke badkamer als een uitdaging. Tijdens een persoonlijk gesprek deel ik graag mijn vakkennis en creativiteit.

Samen met uw ideeën en wensen in combinatie met mijn ervaring ontwerpen we samen uw gewenste badkamer en/of toiletruimte waar u jaren lang plezier van zult beleven. De tevredenheid die de klant uitstraalt, geeft mij zeer veel voldoening.

U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke begeleiding, uitstekende kwaliteit en goede service.

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom en wie weet tot dan. U zult verrast zijn door de mogelijkheden!

Badkamermeesters Pieter

Mijn naam is Pieter Bakker en ik werk sinds mei 2021 bij Ter Harmsel.

Ter Harmsel is een mooi en warm familiebedrijf dat groeit en bloeit. Hier staat u als klant centraal en is het vanzelfsprekend dat we elkaar en u voort helpen. Deze mentaliteit past goed bij mij en mede daarom ga ik hier elke dag met plezier naartoe.

Iedere dag is anders. Welke klanten er komen en de wensen die ze hebben. Dat maakt voor mij het werken bij Ter Harmsel leuk en uitdagend.

Maar het allermooiste is dat u tevreden bent, goed bent geholpen en blij en tevreden bent met uw nieuwe badkamer.

Badkamermeesters Robert

Mijn naam is Robert Vloon en ik ben sinds 1 augustus 2022 werkzaam bij Baderie Ter Harmsel.

Ik heb voor Ter Harmsel gekozen vanwege het feit dat zij het complete plaatje kunnen bieden en wel op een manier die dicht bij mij staat.

De klant staat centraal en ik zal er voor de klant zijn om de badkamer- of toiletrenovatie van a tot z te leiden. Daar zit voor mij iedere dag weer de uitdaging in, waardoor ik met plezier dit mag en kan doen.

Samen met de klant ideeën uitwerken, stijlen combineren én adviseren welke materialen en welke keuzes ze maken, is maar een greep van de werkzaamheden die ik elke dag weer doe.

Kortom, geen dag is hetzelfde bij ons. Ik nodig u dan ook van harte uit om, samen met u, uw badkamer en of toilet te restylen of te ontwikkelen.
 
 
 
Showroom contact

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?