Tijdloos design met de AXOR One kranen

Een tijdloos design in elke badkamer

De serie AXOR One zorgt voor een tijdloos design in elke badkamer. De kranenserie wordt gekenmerkt door de essentie van eenvoud. Deze elementaire badkamercollectie is een combinatie van elegant lijnenspel met de laatste hoogwaardige technieken. De serie is beschikbaar in de standaard kleuren chroom en matzwart, maar ook in vijftien AXOR FinishPlus-oppervlakken.

AXOR One kranen
AXOR One kranen

All-in-one doucheset

In het uitgebreide AXOR One-assortiment is ook een showerpipe met geïntegreerde wandaansluiting opgenomen. Deze all-in-one combinatie met hoofddouche, handdouche en douchestang geeft de douche een strakke uitstraling. Door de straalsoorten Rain en PowderRain en de ultra precieze controle van de watertemperatuur en hoeveelheid is een douche-ervaring op maat mogelijk.

Intuïtieve bediening

De kranen uit de AXOR One-serie zijn voorzien van een nieuwe en intuïtieve bediening, waardoor je ook nog eens water kunt besparen! De mechanische mengkraangrepen zijn voorzien van Select-technologie, waardoor een nieuwe manier van interactie mogelijk is geworden. Door de greep gewoon omlaag te duwen, wordt het water aan- of uitgezet. Door de hendel rechtsom te draaien wordt de temperatuur verhoogd. Eenvoudig, intuïtief en precies!

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?