Badkamertrend: Retro Revival

Kleuren van toen en nu

Diepgroen, terracotta en donkerblauw; het zijn enkele kleuren die passen bij badkamertrend Retro Revival. Deze uitgesproken tinten zien we onder meer terug in muren, tegels en verlichting en zorgen voor een retro uitstraling. Mooi in een lichte basis! Wie durft mixt de zachte kleuren met accessoires in trendy diepgroen of terracotta. Maar ook met een lichter kleurpalet kunt u accenten aanbrengen in uw badkamer. Of laat deze badkamertrend terugkomen in vormen of materialen. Het zijn tenslotte de details die het ‘m doen!

Terrazzo, metrotegels en grafische patronen

Terrazzo kennen we uit de jaren ’20 en ’60 en maakt anno 2018 een echte comeback. Een terrazzo vloer is helemaal van nu, maar heeft het uiterlijk en de charme van vroeger. Een mooie tegel op de vloer of wand past ook bij Retro Revival. Kies een tegel met grafische patronen, een bijzondere metrotegel of een tegel met de uitstraling van een bakstenen muur. Tegels met een visgraatpatroon passen ook bij deze trend. In de 16e eeuw al gebruikt in kastelen en paleizen en vandaag de dag weer razend populair. Een smalle voeg geeft een moderne sfeer aan uw muur, met een klassieke brede voeg geeft u een tegelwand meer een retro uitstraling.

Vintage look

In de trend Retro Revival zien we het beste van vroeger terug in een hedendaags jasje. Het gaat van ronde lichtschakelaars uit de jaren ’20 tot geometrische vormen uit de jaren ’60. Het zijn stijliconen uit verschillende tijden met als gemeenschappelijke deler: een tijdloos design. Daarom zijn ze zo goed met elkaar te combineren. In een retro badkamer hoeft niet alles recht en strak te zijn. Zo zien we wastafelmeubels met afgeronde hoeken, ovale waskommen en ronde spiegels. Vormen die zorgen voor een zachte uitstraling en een nostalgisch tintje.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?