Sunshower – health & wellbeing

Bij Baderie Ter Harmsel zijn we trotse dealer het merk Sunshower. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige en revolutionaire producten op het gebied van wellness in de badkamer. Met hun innovatieve ontwerpen en geavanceerde technologieën brengen ze de heilzame effecten van zonlicht rechtstreeks naar je eigen badkamer.

Sunshower

Functionaliteit met wellness

Met een Sunshower in je badkamer kun je genieten van de vele voordelen die zonlicht met zich meebrengt. De ingebouwde UV- en infraroodlampen bieden niet alleen een ontspannende en verkwikkende douche-ervaring, maar kunnen ook bijdragen aan een verbeterde bloedsomloop, een gezonde tint en de aanmaak van vitamine D. Dit merk combineert dus functionaliteit met wellness, zodat je elke dag kunt genieten van de voordelen van de zon, ongeacht het weer buiten.

Sunshower
Sunshower
Sunshower

Veilig UV-gebruik met de lage dosis van Sunshower

Sunshower staat voor: een lage, nuttige dosis Uv-licht voor de aanmaak van vitamine D. Te veel zonlicht is niet goed voor je, maar te weinig zonlicht is ook ongezond. Sunshower geeft de minimale dosis Uv-licht af, zodat het vitamine D ook in de wintermaanden op een gezond niveau is. Dit gebeurt zonder aanvullende kans op huidschade. De veiligheid van Sunshower is met wetenschappelijk onderzoek aangetoond.

Sunshower biedt verschillende modellen en installatiemogelijkheden om aan jouw persoonlijke behoeften en badkamerontwerp te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een Sunshower Combi inbouwmodel voor in je doucheruimte, een opbouwmodel voor boven je badkuip of een combinatie van beide, Sunshower heeft de perfecte oplossing voor jou.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?