Sunshower Combi

Opbouw

Optimaliseer je beweeglijkheid terwijl je jouw vitamine D-niveau verdubbelt met een perfect ontworpen toevoeging aan je huidige badkamer. De Sunshower Combi gebruikt verwarmend infrarood en zorgvuldig gedoseerd UV-licht om je lichaam van je nek tot aan je kuiten te verlichten. Leverbaar in de kleuren Black, Organic Grey en White.

Sunshower

Functionaliteit met wellness

Met een Sunshower Combi in je badkamer kun je genieten van de vele voordelen die zonlicht met zich meebrengt. De ingebouwde UV- en infraroodlampen bieden niet alleen een ontspannende en verkwikkende douche-ervaring, maar kunnen ook bijdragen aan een verbeterde bloedsomloop, een gezonde tint en de aanmaak van vitamine D. De Sunshower Combi combineert dus functionaliteit met wellness, zodat je elke dag kunt genieten van de voordelen van de zon, ongeacht het weer buiten.

Veilig UV-gebruik met de lage dosis van Sunshower Combi

Sunshower staat voor: een lage, nuttige dosis Uv-licht voor de aanmaak van vitamine D. Te veel zonlicht is niet goed voor je, maar te weinig zonlicht is ook ongezond. De Sunshower Combi geeft de minimale dosis Uv-licht af, zodat het vitamine D ook in de wintermaanden op een gezond niveau is. Dit gebeurt zonder aanvullende kans op huidschade.

Naast de Sunshower Combi biedt Sunshower verschillende modellen en installatiemogelijkheden om aan jouw persoonlijke behoeften en badkamerontwerp te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een inbouwmodel voor in je doucheruimte, een opbouwmodel voor boven je badkuip of een combinatie van beide, Sunshower heeft de perfecte oplossing voor jou.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?