Open Huis Ter Harmsel – 11 en 12 november

Kom op vrijdag 11 en zaterdag 12 november naar onze Open Huis dagen en laat je verrassen én inspireren in onze vernieuwde showroom.

Onder andere een barista voor een lekkere kop koffie en voor de kinderen een ballonnenclown zijn ook van de partij.

Tijdens deze dagen:

  • Presenteren diverse merken hun producten;
  • Is er een mooie win-actie;
  • Kun je duurzaamheidsadvies krijgen;
  • Geven wij tips voor een make-over van jouw badkamer!

Kleurplaatwedstrijd – win een Intertoys bon van € 50,-!

We vieren het Open Huis met een gave kleurplaatwedstrijd! Het kind met de leukste, mooiste of origineelste tekening wint een Intertoys bon van € 50,-!

Hoe werkt het?

Download onze mooie kleurplaat of kom de kleurplaat ophalen in onze showroom. Deze kun je inleveren op zaterdag 12 november tussen 10.00 – 13:00 uur bij ons in de showroom. Er is dan ook een ballonnenclown, wie weet scoor jij wel een super gave opblaashond!

De winnaar maken we deze dag om 14.00 uur bekend!

Wij zijn erg benieuwd naar jullie tekeningen!

DOWNLOAD

Geberit

Geberit is één van de merken die tijdens onze open huis aanwezig is. Geberit heeft als doel om producten te ontwikkelen die er niet alleen fantastisch uitzien, maar het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler maken. Om te begrijpen wat mensen belangrijk vinden in een badkamer heeft Geberit een onderzoek gedaan en het resultaat samengevoegd in zes kenmerken: design, schoonmaakgemak, gebruiksgemak, meer ruimte, comfort en toegankelijkheid. De producten van Geberit sluiten perfect aan op deze kenmerken. Ben je benieuwd welke producten dit zijn? Kom dan gezellig langs op 11 of 12 november.

Boshuis

Heb je een vraag over wateroplossingen? Stel deze dan, tijdens ons Open Huis op 11 of 12 november, aan Boshuis. Boshuis staat voor het toevoegen van comfort aan water. Als specialist in waterbehandelingen, zoals waterontharders, waterfiltratie, drukverhogers en watercoolers ondersteunt Boshuis zowel de eindgebruiker als dealers. Een eerlijk advies, uitmuntende service en Boshuis-kwaliteitsproducten zijn kernwaarden waarmee Boshuis haar klanten ontzorgt. Daarbij levert Boshuis producten voor vrijwel iedere branche.

HSK

Een ander merk dat je tijdens deze dagen kunt bewonderen is HSK met haar douchewanden. De HSK douchecabineseries zijn uitgerust met verschillende frames, scharnieren, handgrepen, glas en vormen. Ook maken ze onderscheid tussen Walk In, frameloos, gedeeltelijk met frame en volledig met frame. Elke serie biedt verschillende inbouwmogelijkheden. Deze gave douchewanden kun je op vrijdag 11 november bij ons ‘in het echt’ zien.

Duravit

Ook de badkamerproducten van Duravit kun je op vrijdag 11 november tijdens ons Open Huis bewonderen. In de naam Duravit zit niet zomaar het woord „durability” – duurzaamheid. Maar duurzaamheid en hoge productkwaliteit ontstaan enkel door bijzondere eisen: verantwoordelijke materiaalkeuzes, zorgvuldige verwerking en liefde voor details. Alles met één doel: Duravit wil dat je bijzonder lang plezier beleeft aan haar producten.

Easy Drain

Als uitvinder van barrièrevrij douchen biedt Easy Drain het grootste assortiment in elegante Easy Drain douche afvoeren. Het Easy Drain-programma biedt unieke design sets die perfect zijn voor ieder type douchevloer met verschillende – ook betegelbare – roosters, zoals in roestvrij staal en glas. Naast doucheafvoeren levert Easy Drain inmiddels ook douche boards, ruimtebesparende sifons en het unieke zelfklevende afdichtsysteem. Meer weten? Easy Drain is ook aanwezig op vrijdag 11 november!

Liberty Wellness – Maatwerksauna specialist

Het laatste merk dat je tijdens ons Open Huis op vrijdag 11 november kunt bewonderen is Liberty Wellness. Liberty maakt sauna’s mogelijk waar jij van droomt, van advies en ontwerp naar realisatie. De expertise ligt op het gebied van op maat gemaakte sauna-opstellingen. Dit maatwerk vertaalt zich in plaatsing van sauna’s in speciale ruimtes. Denk hierbij aan kamers met schuine wanden, een ruimte met dakkapel, een liftschacht of inloopkast dan wel voormalige wijnkelders. Daarnaast maakt Liberty ook standaard opstellingen wanneer de situatie hierom vraagt.

Kortom, je kunt heel veel merken komen bewonderen tijdens ons Open Huis. Daarnaast profiteer je van gave acties en kun je een heerlijk kopje koffie drinken.

Ben jij erbij?

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?