Tover jouw badkamer om tot een echte thuis-spa

Met een Sunshower tover je jouw badkamer om tot een echte thuis-spa. Het infrarode licht zorgt voor ontspanning en pijnverlichting in spieren en gewrichten en dankzij het zonlicht voel je je energieker en fitter. Ook krijg je er een gezond kleurtje van!

Verzorgend infrarood

Het infrarode licht van Sunshower zorgt voor ontspanning en pijnverlichting in spieren en gewrichten. Doordat het lichaam infrarood opneemt, geniet je van aangename warmte en kunnen spieren en gewrichten beter ontspannen. Bovendien bevordert infrarood ook de slaapkwaliteit. Zo sta je elke dag weer uitgerust op!

Dagelijkse dosis zon

Zonlicht voedt het lichaam en zorgt voor een fitter, vitaler én energieker gevoel. Te veel UV-licht is niet goed voor je, net als te weinig UV-licht ongezond is. Sunshower geeft een minimale dosis UV-licht af, zodat jouw vitamine D-niveau je ook in de wintermaanden gezond houdt. Dit gebeurt met de juiste balans tussen effectiviteit en veiligheid. Bovendien ben je het hele jaar rond verzekerd van een gezonde teint!

Sunshower Round en Square

Je kunt nu kiezen uit verschillende varianten van de Sunshower. Allereerst kun je kiezen uit de varianten Sunshower ONE met infrarood en Sunshower PLUS met infrarood én UV-licht. Vervolgens kun je uit drie verschillende afmetingen en twee bouwvarianten kiezen. De lijn is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Black, White, Organic Grey en Sand White.

Nieuw is de keuze voor de ronde afwerking van de omlijsting van de Sunshower. Dankzij de ronde hoeken krijgt de Sunshower een vriendelijker aanzicht.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?