Vintage line badkamer

Haal de lente in je badkamer!

Gelukkig worden de dagen steeds zonniger en we genieten er volop van. Wij vinden het tijd om de donkere winterdagen achter ons te laten en de frisheid van de lente in je badkamer te brengen!

Een simpele verandering zoals het vernieuwen van je handdoeken en badmat kan al een wereld van verschil maken. Maar we hebben nog meer ideeën om je badkamer een vrolijke make-over te geven!

Badkameraccessoires in frisse lentekleuren

Haal de lente in je badkamer met verfrissende lentekleuren. Denk aan pasteltinten zoals lichtroze, geel of blauw, die je dat lentige gevoel geven. Deze kleuren brengen ook meteen een levendige sfeer in je badkamer!

Overweeg handdoeken en badmatten in een vrolijke kleur, of ruil donkere badkameraccessoires in voor kleurrijke alternatieven. Wil je altijd van de lentesfeer in je badkamer te genieten? Dan is het wellicht een idee om je muur te verfraaien met leuke, gekleurde tegeltjes.

Badkameraccessoires in frisse lentekleuren

Haal de lente in je badkamer met bloemen

Wie de lente echt wil laten bloeien in de badkamer, kan dat doen met verse, geurige bloemen. Niets roept meer lente op dan bloeiende bloemen.

Veel bloemsoorten groeien uitstekend in de vochtige omgeving van de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor bloemen in lentekleuren, zoals tulpen, blauwe druifjes, madeliefjes of narcissen. Of ga voor vetplantjes of een geurige hyacint. Deze bloemen hebben bovendien maar weinig water nodig dankzij de vochtigheid in de badkamer.

Vintage line badkamer
Vintage line badkamer
Vintage line badkamer
Vintage line badkamer

Houd een lenteschoonmaak

Voor velen begint de lente pas echt na een grondige schoonmaak. Neem eens alle accessoires in je badkamer onder de loep, organiseer je kasten en geef je badkamer een grondige reiniging. Een opgeruimde badkamer oogt niet alleen frisser, maar is ook makkelijker schoon te houden. Zo straalt je badkamer als nooit tevoren.

Geniet van een frisse lentebui

Een verfrissende lentebui is kenmerkend voor deze periode. De regendouche van Axor kan je het gevoel geven alsof je midden in zo’n bui staat, wat vaak als ontspannend wordt ervaren.

Als je toch liever ontspant in bad, dan is het duobad van Geberit perfect voor jou! Plaats mooie vazen met verse bloemen naast je bad of strooi verschillende bloemblaadjes in het badwater. Of zet geurkaarsen neer, schenk een glas (alcoholvrije) wijn in en gun jezelf een moment van ontspanning!

Vintage line badkamer
Vintage line badkamer
Vintage line badkamer

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?