Axor

Bij Baderie Ter Harmsel zijn we trotse dealer het merk Axor. Axor is een Duits sanitair merk gespecialiseerd in luxe kranen en douches. De producten van Axor worden gemaakt met vooraanstaande architecten en designers. Hierdoor is het verschil in productlijnen erg groot. Waar de een strak werkt kiest een ander voor meer organische vormen. Eén ding wat wel in elk productlijn zichtbaar is het streven naar perfectie. Zo is in elke productlijn het oog voor detail en kwaliteit verbluffend.

Logo Axor
AXOR wastafel
Axor
Axor
Kraan chroom

Sieraden voor je badkamer

Waar de ene kraan strak en kubistisch is, volgt de andere kraan wat meer organische lijnen. Eén ding hebben al deze kranen en douchesets gemeen: ze zijn mooi, hoog van kwaliteit en ontworpen met oog voor detail. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende finishes en metaalkleuren. Dat biedt je de keuze tussen een kraan die sterk contrasteert met je wastafel of tegels, of er juist in perfecte harmonie mee samensmelt. Populair is het krachtige polished black chrome, maar ook brushed gold is echt een sieraad in je badkamer. Dat wordt genieten!

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?