Een Stoer Moderne Badkamer

Geometrische vormen en natuurlijke materialen

Houd jij er van om op de hoogte te blijven van de laatste trends en van regelmatig variëren? Spreken jou de combinatie van geometrische vormen en natuurlijke materialen aan? Wil je de natuur in je badkamer terug laten komen door materialen als beton en hout in je badkamer te verwerken? Dan is de stijl Stoer Modern echt iets voor jou!

Zwarte douchewand

Lijkt dit je wel wat, maar weet je niet zeker wat het beste bij je past? Ga in gesprek met een van onze badkamermeester! Door eerst te bepalen welke kant jij op wil, krijg je later meer ruimte om na te denken over de details.

Wat spreekt je aan als je naar jouw droombadkamer kijkt? Een zwarte stalen douchewand? Dat past perfect bij de Stoer Moderne badkamer. Het voordeel van de Sealskin Soho Lijn, is dat er altijd wel een douchewand is die in jouw badkamer past. De serie staat bekend om zijn karakteristieke look.

Betonnen wastafel

In een Stoer Moderne badkamer wordt vaak gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Denk aan hout en beton. Zoals de betonnen opzetkom uit de Beat 45 serie van Thebalux. De waskommen zijn een mooie basis voor een Stoer Moderne badkamer. Woon je alleen of met een partner? Dan kun je kiezen voor een enkele of een dubbele opzetkom.

Creëer meer sfeer met hout

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, zoals hout, creëer je meer sfeer in de badkamer. LoooX heeft veel houten accessoires en opbergers die perfect bij de stijl Stoer Modern passen. Door hout te combineren met zwarte accessoires laat je het zwarte van de douchewand weer terugkom en krijg je een mooi geheel.

Gekleurde kranen

Als je gebruik maakt van natuurlijke materialen en donkere kleuren, overweeg dan een combinatie met gekleurde kranen. Gekleurde kranen zijn een mooie toevoeging aan het geheel. Bij Regn vind je moderne kranen in wel 6 trendy kleuren. Een geborsteld koper of gouden kraan springt er helemaal uit tussen alle natuurlijke kleuren.

Zo geven kranen in de kleur geborsteld goud een chique uitstraling aan je badkamer. Een voordeel is dat je bij Regn wastafelkranen, douchekranen, badkranen én accessoires kan vinden in dezelfde kleuren. Zo kun je alles van jouw favoriete kleur op elkaar afstemmen.

Versterk jouw stijl met accessoires

We zeiden het al; door eerst te bepalen welke kant jij op wil, krijg je later meer ruimte om na te denken over de details. Accessoires zijn namelijk de finishing touch voor jouw nieuwe badkamer. Met accessoires kun je jouw stijl versterken en je badkamer helemaal afmaken.

Geesa heeft verschillende series waar meerdere accessoires onder vallen. Zo kun je al je accessoires uit één lijn kiezen, waardoor je meer rust en harmonie in je badkamer creëert. Je kunt bijvoorbeeld de kleur van je kranen doortrekken naar je accessoires. Jouw badkamerstijl Stoer Modern kun je doortrekken door zwarte accessoires te kiezen uit de Dryer lijn van Geesa.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?