Riverdale

Bij Baderie Ter Harmsel zijn we trotse dealer het merk Riverdale. Riverdale staat bekend als succesvol interieurmerk: ze maken ‘mode voor je huis’. Dat doen ze ook voor de badkamer, en hoe! Vanuit de visie dat jouw badkamer de ruimte is waar je de dag lekker begint en ontspannen eindigt, levert dit merk badmeubelen, wastafels, kasten, spiegels en lampen voor een strakke en tijdloze badkamer met een luxe uitstraling.

Riverdale Logo
Riverdale1
Riverdale
Riverdale
Riverdale

Buiten de lijntjes

De collectie van Riverdale wisselt zeer regelmatig, zodat je zeker bent van een eigentijdse stijl. Mooi zijn bijvoorbeeld de zwarte, stalen frames die je terugziet in diverse wastafelmeubels en kasten. Door de strakke lijnen hebben ze een rustige uitstraling, wat ze ideaal maakt om met allerlei andere materialen en producten te combineren. Ook fraai om te zien: de opvallende hanglampen. Want met dit soort details wordt je nieuwe badkamer pas echt volmaakt!

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?