Jouw badkamer organiseren met de ‘KonMari’ methode

Bereid je voor op de herfst met een nette badkamer! In de herfst hebben we vaak zin om op te ruimen. Leer hoe de ‘KonMari’ methode van Marie Kondo je kan motiveren om je badkamer te veranderen in een plek van vrede en orde. We staan klaar om je te assisteren!

KonMari

Marie Kondo – ‘KonMari’ methode

Stel je voor dat je ’s ochtends de badkamer binnenstapt en alles om je heen is heel netjes en rustig. Er zijn geen handdoeken die rondslingeren, geen kasten die te vol zitten en geen laden die een rommeltje zijn. In plaats daarvan zie je een plek waar het heel kalm is en alles goed georganiseerd is. Dat is waar de ‘KonMari’ methode van Marie Kondo over gaat.

Je kunt de principes van ‘KonMari’ gebruiken om een functionele en rustige plek te maken waar je je goed voelt. Maak bewuste keuzes over wat je wilt houden en wat je kunt wegdoen. Pak die ene lade met altijd rommelige spullen aan, ruim op met aandacht en maak van je badkamer een plek waar je elke dag met rust kunt beginnen. We kunnen je helpen met handige opbergoplossingen!

Geberit opbergsystemen

Terwijl we ons laten inspireren door de opruimprincipes van Marie Kondo, denken we na over de beste manier om onze badkamers georganiseerd te houden. Hier komt het modulaire opbergsysteem van Geberit van pas.

Bij Geberit begrijpen ze dat een badkamer er niet alleen mooi uit moet zien door de wastafel en de wastafelonderkast, maar ook door de innerlijke perfectie. Een mooi voorbeeld hiervan is de lade-indeler in de kleur mystiek eiken, die je als extra optie aan de lade kunt toevoegen

Geberit
KonMari
Geberit opbergsystemen

LoooX Wooden solutions

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Met de Easy Drain Dryphon® techniek is schoonmaken gelukkig (bijna) niet meer nodig! Bij een standaard waterslot kunnen vet, haar en andere vuilresten zich ophopen. Dit is bij de Compact Clean nauwelijks mogelijk. De verbeterde sifon houdt zichzelf schoon. Dankzij de hoge snelheid waarmee het water door de sifon gaat worden vuil en haren direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten. Na het wegspoelen van vuil en water, sluit de opening direct zodat er geen open verbinding ontstaat met het riool. Zo blijft de doucheruimte stankvrij én heb je minder onderhoud.

LoooX Wooden solutions
LoooX Wooden solutions
LoooX Wooden solutions

Keuco Spiegelkast

De Keuco ROYAL MODULAR 2.0 spiegelkast is een moderne en handige opbergoplossing voor je badkamer. Het heeft een strak ontwerp en slimme LED-verlichting, wat het een mooie toevoeging maakt aan elke badkamer.

Deze kast is geïnspireerd op de principes van Marie Kondo, die bekend staat om haar opruimfilosofie. Net zoals zij gelooft in het organiseren van spullen, is deze kast ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Je kunt zelf de breedte, hoogte en diepte kiezen, zodat je de perfecte opbergruimte voor jouw badkamer kunt creëren. Het is dus praktisch en stijlvol tegelijk.

KonMari Keuco Spiegelkast

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?