Itho Daalderop

Bij Baderie Ter Harmsel zijn we trotse dealer van veel hoogwaardige sanitair merken. Eén van die merken is Itho Daalderop. Al sinds 1930 heeft Itho Daalderop ervaring met verschillende warmwateroplossingen, zoals koelen en verwarmen, ventilatie, warm water, regeltechniek en boilers. Om zo een comfortabel en gezond binnenklimaat te creëren.  Met een boiler verwarm je bijvoorbeeld het water en houd je vervolgens een voorraad ervan op temperatuur.

Bij Baderie vinden we dat ideaal voor de badkamer, want zo heb je snel een royale hoeveelheid perfect warm water. Itho Daalderop biedt twee soorten boilers: de boiler die zelfstandig werkt op elektriciteit en de boiler die als aanvulling kan dienen op een cv-ketel.

Ook voor jouw situatie is er een perfecte oplossing.

Bette
Itho Daalderop

Omdat de badkamer de vochtigste ruimte van het huis is, is juist daar een goede ventilatie erg belangrijk. Dit zorgt voor een gezondere lucht en helpt je om schimmel te voorkomen. Misschien denk je bij een ventilatiesysteem niet direct aan esthetiek, maar ook op dit gebied is er veel moois.

Zo bestaan er bijvoorbeeld fluisterstille designventilators, prettig voor je ogen én oren dus. En dan nog iets: met goede ventilatie is je spiegel ook sneller dampvrij!

Meer weten over dit of een van onze andere merken? Kijk dan verder op onze site of bezoek onze showroom. Hier staan experts voor je klaar die jou helpen en adviseren met het maken van keuzes omtrent jouw badkamer.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?