Grohe

Bij Baderie Ter Harmsel zijn we trotse dealer van veel hoogwaardige sanitair merken. Eén van die merken is Grohe. Grohe is een Duitse organisatie dat ook een aftakking in Nederland heeft zitten. Het assortiment van de Duitse organisatie bestaat uit wastafels, douches, thermostaatkranen, toiletten en baden.

Bette
Grohe kraan

Voor een goede wastafel hebben ze alles in huis. Zo heeft Grohe diverse designs wastafels in hun assortiment die worden aangevuld met een kraan en accessoires. Ook bieden ze verschillende designs kranen in verschillende maten en kleuren. Zo verkopen ze zelfs ook sensor kranen.

In het assortiment van Grohe vind je alle benodigdheden voor jouw ideale douche. Zo heb je verschillende douchekoppen en douchesets. Grohe bied heerlijke regendouches aan maar heeft zelfs nog luxere “High-end”douches. Deze oplossingen zijn allemaal te bedienen met de douchekranen van Grohe zelf. En om de luxe inloopdouche af te maken bied Grohe ook mooie douchebakken aan.

Voor elke badkamer heeft het Duitse merk ook een geschikte badkuip. Zo bieden ze vrijstaande maar ook tegen de muur aangebouwde badkuipen aan. Maar ook voor alles wat je nodig hebt omtrent het toilet kun je in het assortiment vinden.

Meer weten over dit of een van onze andere merken? Kijk dan verder op onze site of bezoek onze showroom. Hier staan experts voor je klaar die jou helpen en adviseren met het maken van keuzes omtrent jouw badkamer.

Grohe

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?