Geesa

Bij Baderie Ter Harmsel  zijn we trotse dealer van veel hoogwaardige sanitair merken. Maar wat zijn al die merken zonder de juiste accessoires. Bij Baderie Ter Harmsel verkopen wij kwalitatief hoogwaardige badkameraccessoires van het merk Geesa.

Bette
Geesa

Geesa is een Nederlands merk dat onderdeel is van Coram. Het merk Geesa ontwerpt, ontwikkeld, produceert en levert al 135 jaar hoogwaardige badkameraccessoires. Zo zijn hun accessoires te vinden in ’s werelds bekendste hotels en grootste cruiseschepen.

Bij Geesa vind je alle accessoires die je nodig hebt voor jouw ideale badkamer. Het assortiment van Geesa bestaat uit 24 verschillende hoofdcategorieën, met elk meerdere producten die de behoefte van verschillende klanten vervullen.

Ook is het bij Geesa mogelijk om reserve onderdelen van jouw accessoires te bestellen. Hierdoor hoef je dus als je bijvoorbeeld één spiegel moer kwijt bent niet direct een nieuwe spiegel te bestellen.

Meer weten over dit of een van onze andere merken? Kijk dan verder op onze site of bezoek onze showroom. Hier staan experts voor je klaar die jou helpen en adviseren met het maken van keuzes omtrent jouw badkamer.

Geesa

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?