Geberit

Bij Baderie Ter Harmsel zijn we trotse dealer van veel hoogwaardige sanitair merken. Eén van die merken is Geberit. Geberit is een merk dat al bijna 150 jaar op de markt is. In al die jaren was het combineren van design en functie hun uitgangspunt.

Geberit heeft een breed assortiment van sanitair producten. Zo verkopen ze AquaClean douche-wc’s, spiegels, spiegelkasten, badkamermeubels, douchebakken, inloopdouches, wastafels en ligbaden.

Veel badkamers zijn niet heel erg groot. Dit merk staat ook bekend om de ruimtebesparende oplossingen voor jouw badkamer. Denk aan wc’s, wastafels en badkamermeubels met handige functies, waardoor jij jouw ruimte optimaal kan benutten.

Zo hebben ze compacte wastafels voor badkamers met een onhandige indeling, compacte badkamermeubels, praktische spiegelkasten en compacte wc’s voor extra beenruimte.

Geberit
Geberit

Geberit

Natuurlijk kun je kiezen voor een klassieke wastafel, maar tegenwoordig kiezen dus ook steeds meer mensen voor een wastafel met een kast er onder. Zo’n onderkast geeft je meer opbergruimte en het ziet er met de designs van Geberit ook nog eens mooi uit.

Graag een bad in je badkamer? Ga dan voor een modern ligbad. Maar ook voor de kleinere badkamers biedt Geberit een oplossing. De baden van Geberit zijn er namelijk in verschillende modellen en maten.

Meer weten over dit of een van onze andere merken? Kijk dan verder op onze site of bezoek onze showroom. Hier staan experts voor je klaar die jou helpen en adviseren met het maken van keuzes omtrent jouw badkamer

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?