Emco

Bij Baderie Ter Harmsel zijn we trotse dealer van veel hoogwaardige sanitair merken. Eén van die merken is Emco. Emco is een Duits sanitair merk wat al sinds 1952 op de markt is. Het assortiment van dit Duitse sanitair merk bestaat uit wastafels, badkamermeubels, spiegelkasten, spiegels, scheerspiegels en aanvullende accessoires.

Bette

Accessoires

Emco biedt een uitgebreid scala aan handige modules, slanke spiegelkasten en geïntegrerde verlichting die jouw badkamer nóg mooier maken. De spiegelkasten zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en allemaal voorzien van energiezuinige led-verlichting. Bovendien produceert Emco gespecialiseerde scheerspiegels.

Aan beide zijden van deze spiegels zitten spiegelvlakken, spiegels om op te steken, op te plakken of met een handige flexibele arm. Heel erg handig dus!

De badkameraccessoires van Emco zijn bijzonder stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit. Zo kun je werkelijk alle details in je nieuwe badkamer perfect op elkaar afstemmen. Van afvalemmers en douchezitjes tot haardrogers en waslijnen. Voor elke behoefte hebben ze een oplossing.

Emco
Emco
Emco

Badkamermeubels en wastafels

Emco biedt een assortiment badkamermeubels in zowel hoge als halfhoge varianten. Wat betreft wastafels heeft het Duitse merk een breed scala aan maten beschikbaar. Het strakke design en de mooie vormen maken deze wastafels perfect geschikt voor verschillende badkamerstijlen.

Meer weten over dit of een van onze andere merken? Kijk dan verder op onze site of bezoek onze showroom. Hier staan experts voor je klaar die jou helpen en adviseren met het maken van keuzes omtrent jouw badkamer.

Emco

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?