Een ruimte met jouw persoonlijke stijl

Zacht en toch strak voor een extra luxe gevoel

Inspiratie nodig voor je badkamer & toilet? Ga voor een ruimte met jouw persoonlijke stijl!

Natuurlijk is functionaliteit erg belangrijk in je nieuwe badkamer, maar het is ook fijn als er ruimte is voor jouw persoonlijke stijl. Wist je dat het mogelijk is je eigen woonstijl tot in detail door te trekken in je badkamer? In deze Studio Line badkamer draait het naast perfectie en maatwerk om persoonlijke stijl. Met een doordachte indeling en een luxe productkeuze klopt elk detail.

Dynamisch en strak design

Zacht van kleur, strak van uitstraling en met een dynamische marmering: de wandtegels. Door ze te combineren met bijpassende grote, antraciet vloertegels ontstaat een ruimtelijk effect. Ook de profielloze douchecabine en het vrijstaande bad zorgen voor ruimtelijkheid en… voor een wel heel luxe gevoel! Met zo’n bad maak je sowieso een statement. Heb je geen ruimte voor een vrijstaand bad, dan kun je kiezen voor halfvrijstaand (zelfde effect, maar ruimtebesparend!). Heel mooi is hoe dan ook dat de vorm van het bad subtiel terugkomt in de waskom.

Terugkerende details

Het zwarte wastafelmeubel geeft de badkamer wat pit en nóg wat extra luxe. Het heeft een open gedeelte voor je mooie handdoeken en accessoires en erboven zijn planchetten geplaatst van hetzelfde materiaal. Ook heel chic is de royale, ronde spiegel met geïntegreerde verlichting. Prachtige bij elkaar passende rvs inbouwkranen en design toiletbediening maken het perfecte plaatje compleet. Nog zo’n mooi detail dat je (bijna) niet ziet: de superstrakke designradiator in dezelfde kleur als de wand. In deze badkamer zijn alle elementen tot in detail op elkaar afgestemd. Want badkamergeluk zit in elk detail!

Wegzinken in een heerlijke schuimmassa

De keuze van het bad wordt voor een groot gedeelte bepaald door de ruimte en indeling van jouw badkamer. Geen ruimte voor een vrijstaand bad? Er is altijd een uitvoering die past in een hoek of nis. Spreken onze alternatieven zoals hier getoond je niet aan, onze badkamermeesters helpen je graag met een model dat wel past bij jouw wensen.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?