Duravit

Bij Baderie Ter Harmsel zijn we trotse dealer van veel hoogwaardige sanitair merken. Eén van die merken is Duravit. Dit Duitse merk bestaat al ruim 200 jaar. Hun assortiment omvat alles wat een badkamer nodig heeft: van wastafels, toiletten en badkuipen tot badkamerkranen, douches en badkamermeubels.

Bette

Wastafelmeubels

Wie wil er nu niet van zijn nieuwe badkamer een echt paradijs maken? De collectie van Duravit helpt daarbij. Met het mooiste keramiek, de stijlvolste ligbaden en de slimste toiletten, maakt dit merk het verschil.

Bij verfijnd keramiek horen passende wastafelmeubels. Duravit’s meubels staan bekend om hun elegantie en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en ontwerpen. Kleurkeuzes variëren tussen hoogglans, satijnglas en matte afwerkingen. Dankzij een speciale anti-vingerafdrukcoating zijn reiniging en onderhoud extra eenvoudig.

Duravit
Duravit

Toiletten, bidets en douche-wc’s

Ook wie op zoek is naar toiletinspiratie, kan bij Duravit terecht. De prachtig vormgegeven toiletten en douche-wc’s van dit merk zijn vaak uitgerust met slimme functies. De HygieneFlush-spoeltechniek bij wandtoiletten zorgt voor een krachtige spoeling via twee openingen. Samen met het effectieve antibacteriële HygieneGlaze keramiekglazuur garandeert dit optimale hygiëne. De SensoWash douche-wc biedt zelf extra mogelijkheden zoals een warmeluchgtdroger en bediening via app of afstandsbediening.

Duravit
Duravit

Badkamer met bad

Heb je er de ruimte voor, ga dan zeker voor een vrijstaand ligbad. De zijn niet alleen prachtig om te zien, maar creëren ook een gevoel van ruimte. Duravit biedt een breed scala aan opties: van strak en recht tot ovaal of met afgeronde hoeken. Ook verkoopt het Duitse merk afdekplaten voor over je bad heen.

Meer weten over dit of een van onze andere merken? Kijk dan verder op onze site of bezoek onze showroom. Hier staan experts voor je klaar die jou helpen en adviseren met het maken van keuzes omtrent jouw badkamer.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?