Detremmerie

Bij Baderie Ter Harmsel zijn we trotse dealer van veel hoogwaardige sanitair merken. Het merk Detremmerie is er daar één van. Dit Belgische merk is al sinds 1939 actief in de branche. Detremmerie biedt een uitgebreid assortiment, van badkamerkasten met of zonder spiegels, tot wastafels, badkuipen, douchetegels, toiletten en diverse accessoires. Ze hebben een brede selectie voor elke behoefte in de badkamer.

Bette

Wastafelmeubels

Onmisbaar in je badkamer is natuurlijk het wastafelmeubel. Deze is beschikbaar in diverse kleuren en materialen, waaronder elegante houten varianten zoals walnotenhout, maar ook in een scala aan zachte of levendige kleurtinten.

Detremmerie heeft een uitgebreide selectie elegante wastafelopties, variërend van opbouw waskommen tot geïntegreerde wasbassins in het wastafelblad. De materiaalkeuzes voor deze wastafels zijn even divers.

Detremmerie
Detremmerie

Spiegels

Of je nu ’s ochtends jezelf klaarmaakt voor de dag of ’s avonds voor het slapen gaan, de spiegel is een alledaags gebruiksvoorwerp. Dan is het fijn als deze mooi vormgegeven is. Detremmerie biedt diverse stijlvolle opties, zoals ronde, grote en eigentijds vormgegeven spiegels met verlichting. Daarnaast hebben ze spiegelkasten die opbergruimte combineren met een spiegel. Alijd praktisch!

Detremmerie
Detremmerie
Detremmerie

Vrijstaand ligbad

Heb je er ruimte voor, dan kies je natuurlijk voor een vrijstaand ligbad. Het voegt een luxe spa-gevoel toe aan je badkamer. Detremmerie biedt verschillende ligbaden. Naast de klassieke modellen, waarbij de curve tot aan de vloer loopt, hebben ze compacte opties, ovale en zelfs eivormige baden.

Meer weten over dit of een van onze andere merken? Kijk dan verder op onze site of bezoek onze showroom. Hier staan experts voor je klaar die jou helpen en adviseren met het maken van keuzes omtrent jouw badkamer.

Detremmerie

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?