Industrial line badkamer

Industriële badkamer met een authentiek randje

Industrial line

Stoer, krachtig en puur

badkamer

De industriële woontrend is ook terug te zien in de badkamers. Stoere materialen zoals staal en beton, een contrastrijk kleurenpalet en ruwe elementen vormen de basis van de Industrial Line badkamer. Stijlvol sanitair met een industriële look combineren we met beton afwerkingen en stalen frames.

In deze industriële badkamer staat niet alleen de sfeer voorop maar ook de functionaliteit is van belang. Een bijzondere radiator, ruimtelijke douchewand en een comfortabel ligbad maken deze badkamer stijlvol en uniek..

Industrial line badkamer

Bijzondere pure materialen met stoere kleuren

Ruwe materialen geven een ruimte een stoerdere uitstraling. Om die rauwe en robuuste sfeer op te roepen hebben we gekozen voor betonstuc, ruw hout en stoere vloertegels. Het geheel straalt rust en openheid uit dankzij het witte sanitair en de slanke open frames van het ligbad en het badkamermeubel. Hierdoor lijkt het sanitair minder kolossaal en oogt de badkamer ruimtelijker.

In deze industriële badkamer is ook nagedacht over gemak. Zo verwarmt de horizontale radiator niet alleen de badkamer maar ook de handdoeken die erin opgeborgen zijn. Een industrieel interieur krijgt meer door groene elementen. Planten passen erg goed in een industrieel ontwerp en zijn in een badkamer volledig op hun plek.

badkamer
Industrial line badkamer
badkamer

De sfeer van een oud pakhuis

De industriële sfeer vindt zijn oorsprong in New Yorkse pakhuizen. Geïnspireerd op deze prachtige ruimtes vinden we veel elementen die toepasbaar zijn in industriële badkamers.

badkamer

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

 
Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?