Black Line badkamer

Stoer en chic dankzij een vleugje goud

Black line

Expressief, trendy

badkamer

Black Line badkamer stijl. De combinatie van zwart met subtiele gouden details creëert een chique en stoere uitstraling in de badkamer. Accenten in de Black Line badkamer liggen bijvoorbeeld op het moderne visgraatmotief op de vloer. Maar ook de gouden detaillering in de badkamermeubels creëren een prachtige en chique look.

De luxe grote wandtegel zorgt voor een mooie balans. Dankzij de grote vlakken van de tegel oogt de badkamer rustig en trekt de vloertegel in visgraatverband de aandacht.

Black Line badkamer

Mat zwarte kranen gecombineerd met wit sanitair

Het stoere zwart, in combinatie met gouden accenten, krijgt een frisse tegenhanger dankzij het witte sanitair. Niet alleen zijn de tegels in de Black line badkamer zwart maar ook andere details. Zoals de mat zwarte kranen, een mat zwarte radiator en zwarte verlichting. In deze complete badkamer hebben we gewerkt met diverse lichtaccenten. Om meer sfeer te creëren heeft onze badkameradviseur hanglampjes boven het badkamermeubel geplaatst. Daarnaast geven de lichtstrips in de gouden nissen die bijzondere, luxe uitstraling aan de badkamer.

Een mooi detail in de nissen is dat de lichtkleur in te stellen is naar eigen smaak. Er is ook gedacht aan een oplaadstation in de nisjes voor je telefoon. Heb je toch iets meer verlichting nodig? Dan bieden de dimbare spots in het plafond de uitkomst.

badkamer
Black Line badkamer
badkamer

Gedurfde keuze in zwarte materialen met gouden details

De vloertegels hebben een houtlook voor een gevoel van warmte en luxe.

badkamer

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

 
Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?