Cleopatra

Bij Baderie Ter Harmsel zijn we trotse dealer van veel hoogwaardige sanitair merken. Het merk Cleopatra is er daar één van. Cleopatra is al vanaf 1966 een leverancier van welnessproducten, denk hierbij aan luxe sauna’s, bubbelbaden, stoombaden, stoomcabines en Hamam’s.

Bette

Sauna’s

Altijd al een sauna willen hebben? Een sauna voor thuis is hét toppunt van luxe en ultiem genieten. Een heerlijke ontspannende saunasessie in het gemak van uw eigen huis of tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een infrarood sauna, Finse sauna of stoombad.

De sauna’s die Cleopatra aanlevert worden op maat gemaakt in hun eigen fabriek. Hierdoor kun je zowel in kleine als grote ruimtes een sauna neerzetten. Je kunt zelf kiezen uit verschillende designs en types hout.

Cleopatra
Cleopatra
Cleopatra

Verder biedt Cleopatra ook een breed assortiment aan vrijstaande- en inbouwbaden aan. Opmerkelijk zijn de diepe baden met ergonomisch ontworpen bodems, waardoor je heerlijk comfortabel kunt ontspannen.

Voor stoomcabines biedt Cleopatra een schala aan materialen aan, variërend van glas en acryl tot hamams die betegelbaar zijn. Naast deze keuzemogelijkheden zijn extra opties beschikbaar, zoals verlichting en muziek. Het voordeel van een stoomcabine is eigenlijk hetzelfde als bij een sauna, het zijn beide warmte therapieën. Het is goed voor de doorbloeding van het lichaam en bevorderen het zweten.

Meer weten over dit of een van onze andere merken? Kijk dan verder op onze site of bezoek onze showroom. Hier staan experts voor je klaar die jou helpen en adviseren met het maken van keuzes omtrent jouw badkamer.

Cleopatra

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?