Busch-Jaeger

Bij het ontwerpen van een badkamer is het belangrijk om ook goed naar de details te kijken. Want uiteindelijk zijn het de details die de badkamer afmaken. Daarom zijn wij van Baderie Ter Harmsel dealer van het merk Busch-Jaeger.

Bette
Busch-Jaeger

Slimme elektro-oplossingen

Bush-Jaeger was de eerste fabrikant van de tuimelschakelaar en introduceerde de dimmer. Ook vandaag de dag loopt het merk voorop in de snel groeiende markt van domotica, technologie en diensten die in het teken staan van een betere kwaliteit van wonen en leven.

Stijlvolle lichtschakelaars

Met deze oplossingen zorg je ervoor dat je nieuwe badkamer eenvoudig te gebruiken blijft. Bush-Jaeger biedt een uitgebreid assortiment aan lichtschakelaars en wandcontactdozen. Misschien heb je er nog nooit over nagedacht, maar nu zal het zeker tot je doordringen: zelfs een stopcontact of lichtschakelaar kan een elegant detail in je badkamer vormen. Of je nu kiest voor een moderne en opvallende uitstraling of een retro- of stoer roestvrijstalen ontwerp, dit zijn de details die je nieuwe badkamer helemaal compleet maken.

Busch-Jaeger

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?