Bette

Bij Baderie Ter Harmsel zijn we trotse dealer het merk Bette. Het Duitse familiebedrijf is opgericht in 1952 en staat bekend om het bijzonder materiaal wat ze gebruiken voor hun producten. De kern is van sterk titaanstaal met een krasvaste glazuurlaag eroverheen.

Bette
Bette

Bette is een merk wat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo kunnen alle producten 100% worden gerecycled en ze gebruiken geen chemicaliën en oplossingsmiddelen. Het bedrijf is zelfs voor 2/3e zelfvoorzienend wat stroom betreft. Nu je het merk al wat beter kent is het tijd om hun assortiment in te duiken!

Bette biedt hun baden in alle types, vormen en maten aan. De types variëren tussen inbouwbaden, onderbouwbaden, vrijstaande en ommantelde baden. Wat de vormen betreft zijn er rechthoekige, ovale en hoekbaden. Ook vervullen de baden verschillende functies. Zo heb je 1 en 2 persoonsbaden, bad-douchecombinaties, ruimtebesparende baden en whirlpoolbaden om tot rustkomen en genieten naar een nog hoger niveau te tillen.

Naast badkuipen behoren douchebakken ook tot het assortiment van Bette. Bette biedt zowel gelijkvloerse als verhoogde douchebakken aan. Deze douchebakken zijn rechthoekig, kwartcirkel en vijfhoekig.

Ook heeft Bette allerlei verschillende wastafels, zoals inbouw-, onderbouw-, wand-, opzet- en vrijstaande wastafels. Ook kun je bij deze wastafels kiezen tussen ronde en rechthoekige wastafels.

Wil je graag meer weten over Bette? Kom gerust eens langs in onze showroom. Onze badkamermeesters staan voor je klaar om jou te helpen en adviseren omtrent jouw badkamer.

Douchebak bette
Bette baden
Bette douchebakken
Bette wastafels

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?