Baderie

Bij Baderie Ter Harmsel zijn we sterk met eigen merk. Alles wat je nodig hebt om van je nieuwe badkamer helemaal jouw ideale badkamer te maken, vind je bij het eigen merk van Baderie. Van bad- en douchewanden, douchecabines en inloopdouches tot tegels en closets. En van badkamermeubels, kranen en inbouwreservoirs tot radiatoren en tegels. Het Baderie-merk heeft ook accessoires en zelfs textiel, zodat je alles tot in detail op elkaar af kunt stemmen. Alle producten van dit merk zijn van hoogwaardige kwaliteit en altijd helemaal van nu.

Logo Baderie
Baderie
Baderie
Baderie

Echt van jou

Soms heb je al een compleet plaatje in je hoofd van je mooie, nieuwe badkamer. Het wastafelblad van het ene badkamermeubel, gecombineerd met de kleur van dat andere kastje… Of je wilt meer laden, of juist minder. Met het maatwerkprogramma van Baderie Atelier is alles mogelijk. Hiermee kun je de perfecte badkamermeubels samenstellen, met jouw creatieve ideeën als uitgangspunt. Maatwerk dus, tot op millimeter nauwkeurig! Want pas als alle details naar wens zijn, wordt jouw badkamer echt van jou.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Baderie Ter Harmsel

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?