Vacature Verkoper Badkamers

Ben jij een échte badkamermeester? Wil jij samen met jouw klanten dé droombadkamer ontwerpen en werken in een klein en gezellig team? Word dan Verkoper bij Baderie Ter Harmsel in Rijssen. Wij zijn een ambitieuze en gedreven Baderie vestiging in Rijssen met hele enthousiaste verkopers!

Wat ga je doen?

Als onze nieuwe collega weet je als geen ander wat klantbeleving inhoudt. Je hebt gevoel voor styling en interieurontwerp en je bouwt samen met het team aan een geweldig eindresultaat voor onze klanten.

Als verkoper is geen dag hetzelfde, want elke klant is uniek en heeft andere wensen. Door middel van een rondleiding door onze prachtige showroom kun je samen met de klant de stijl, kleuren en materialen bepalen.

Het is jouw taak om de behoefte van de klant optimaal te inventariseren en samen door middel van een 3D ontwerp die droombadkamer te ontwerpen. We werken met de mooiste merken en maken van elk ontwerp een feestje.

Waar ga je werken?

Je komt werken in een gezellig familiebedrijf in Rijssen. Je werkt in een kleinschalig team met nog drie andere verkopers. Naast Baderie zijn we ook een installatiebedrijf. Dus je kunt zo naar je collega’s lopen en overleggen over de installatie van de badkamer.

Bij Baderie weten we dat je met kleine dingen vaak het grote verschil maakt. Daarom zetten we net die stap extra, vanaf de eerste kennismaking tot en met het laatste kitrandje. Want pas als alles klopt, word je echt blij van je nieuwe badkamer.

Bij Baderie werken uitsluitend vakmensen en bevlogen specialisten. Badkamermeesters met de kennis en de ervaring om de wensen van onze klant te vertalen naar die ene perfecte badkamer. Wij brengen alle losse elementen samen tot één geheel, zoals niemand anders dat kan. Hiervoor nemen we ruim de tijd met de klant en staat persoonlijk contact voor ons voorop. Werk jij ook graag met passie en wil jij ons informele en gemoedelijke team in Rijssen komen versterken?

Wie zoeken wij?

Een collega met passie en aanstekelijk enthousiasme. Je bent leergierig en grijpt kansen aan, zowel voor jezelf als voor het bedrijf en hebt interesse in de mooiste badkamertrends.

  • Je bent communicatief en commercieel;
  • Jouw klanten staan op één;
  • We vinden het fijn dat je 32 – 40 uur per week beschikbaar bent;
  • Je werkt op zaterdagen en kunt daardoor flexibel je week indelen en je bent soms een weekend vrij;
  • Ervaring binnen de branche vinden we fijn, maar we leren je ook graag het vak.

Wat bieden wij jou?

Allereerst een toffe werkplek binnen een super gezellig team. We investeren graag in jouw ontwikkeling en daarbij bieden we je de nodige begeleiding om verder te groeien.

  • Je krijgt volop ruimte om je creativiteit verder te benutten;
  • Nog geen 3D of teken ervaring? Geen probleem, we leren het je graag!
  • Een goed salaris dat past bij jouw ervaring en opleiding;
  • Een goede pensioenregeling, kun je later ook nog leuke dingen doen 😉
  • Een flexibele baan met veel uitdaging!

Ben je enthousiast en wil je graag meer weten? Bel of mail dan even naar Erik via erik@terharmsel-rijssen.nl of 0548 512113. Al overtuigd? Dan ontvangen we graag meteen je CV en nemen we contact op om de mogelijkheden te bespreken. Tot gauw!

Maak alvast kennis met je collega’s.

Meer weten over het werken bij Ter Harmsel? Bekijk onze Werken Bij pagina.