Open Huis Ter Harmsel – 11 en 12 november

Kom op vrijdag 11 en zaterdag 12 november naar onze Open Huis dagen en laat je verrassen én inspireren in onze vernieuwde showroom.

Onze badkamermeester Robert

Mijn naam is Robert Vloon en ik ben sinds 1 augustus 2022 werkzaam bij Baderie Ter Harmsel. Samen met de klant ideeën uitwerken, stijlen combineren én adviseren is maar een greep van de werkzaamheden die ik elke dag weer doe.

Badkamertrend Black Gold

Qua kleurenpalet is dit een van de spannendste trends. Zwart is bezig aan een opmars in het interieur en dat zien we ook terug in de badkamer.
AXOR One kranen

Tijdloos design met de AXOR One kranen

De kranenserie AXOR One zorgt voor een tijdloos design in elke badkamer. Deze elementaire badkamercollectie is een combinatie van elegant lijnenspel met de laatste hoogwaardige technieken.

Badkamertrend Retro Revival

Diepgroen, terracotta en donkerblauw; het zijn enkele kleuren die passen bij badkamertrend Retro Revival.

Badkamertrend Soft Geometry

Veel gezien op de grote, toonaangevende meubelbeurzen in Milaan en Keulen: de woontrend Soft Geometry.

Een ruimte met jouw persoonlijke stijl!

Inspiratie nodig voor je badkamer & toilet? Ga voor een ruimte met jouw persoonlijke stijl! In deze Studio Line badkamer draait het naast perfectie en maatwerk om persoonlijke stijl. Met een doordachte indeling en een luxe productkeuze klopt elk detail.

Badkamer inspiratie 2022

De badkamer designs en trends van 2022 komen helemaal samen met Baderie. Met oog voor functionaliteit en visie tot realisatie van droombadkamers. Bekijk de nieuwste badkamer binnen-kijkers van 2022.

Stoer Moderne Badkamer

Houd jij er van om op de hoogte te blijven van de laatste trends en van regelmatig variëren? Spreken jou de combinatie van geometrische vormen en natuurlijke materialen aan? Wil je de natuur in je badkamer terug laten komen door materialen als beton en hout in je badkamer te verwerken? Dan is de stijl Stoer Modern echt iets voor jou!