Huis&Co

Huis&Co event: ontdek, droom, doe!

Klaar om jouw woondromen tot leven te brengen? Het jaarlijkse Huis&co event heeft voor iedereen iets te bieden!
Schoolkate

Badkamerproject Familie Schoolkate

Voor de familie Schoolkate mochten wij een mooie badkamer maken. Hun reactie? Elke ochtend weer een fijne start van de dag!
KonMari

Jouw badkamer organiseren met de ‘KonMari’ methode

Bereid je voor op de herfst met een nette badkamer! In de herfst hebben we vaak zin om op te ruimen. Leer hoe de 'KonMari' methode van Marie Kondo je kan motiveren om je badkamer te veranderen in een plek van vrede en orde.
Najaars-woonevent

Meld je aan voor het Wessels Wonen najaars-woonevent!

Meld je aan voor het Wessels Wonen najaars-woonevent! Buiten.studio verwent je met ambachtelijke BBQ-hapjes die smelten in je mond en geniet van een verfijnde selectie wijnen tijdens de wijnproeverij.
Najaars-woonevent

Wessels Wonen najaars-woonevent

Tijdens het Wessels Wonen najaars-woonevent kun je bij ons terecht voor het realiseren van jouw droombadkamer. Onze badkamermeester Erik Jan Holsappel geeft graag persoonlijk advies en ook kun je samen ter plekke een badkamerontwerp maken!
Kindvriendelijk

Hoe maak ik mijn badkamer veilig en kindvriendelijk?

Uitglijden en ongelukjes in de badkamer, je kent het vast wel. Daarom heb ik een aantal tips voor jou! Met deze tips creëer je een veilige omgeving en maak je jouw badkamer kindvriendelijk
Energiezuinig

”Hoe maak ik mijn badkamer energiezuinig?”

Er zijn een paar maatregelen die je kunt nemen om je badkamer energiezuinig te maken. Ten eerste raad ik aan om LED-verlichting te gebruiken in plaats van traditionele gloeilampen. LED-lampen verbruiken veel minder energie en gaan langer mee.
Vakantie

Vakantie bij Ter Harmsel

Onze showroom is beperkt open, de installateurs hebben vakantie. Uiteraard zijn we er tijdens storingen of spoed!
Badkamerontwerp

”Hoe kies ik een badkamerontwerp dat past bij mijn persoonlijke stijl en behoeften?”

Hallo daar! Het kiezen van een badkamerontwerp dat bij jouw persoonlijke stijl en behoeften past, kan een leuke en creatieve uitdaging zijn. Hier zijn een paar tips om je op weg te helpen
Wessels Wonen

Op zaterdag 3 juni zijn wij aanwezig bij het Wessels Wonen Zomerevent!

Tijdens het Wessels Wonen event kun je deelnemen aan diverse workshops die gedurende de dag plaatsvinden. En ook wij zijn erbij!
Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Baderie Ter Harmsel, kunnen wij je helpen?